Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)

Base System Device driver missing


symbiosis
 Share

Recommended Posts

Hi all

 

I have my Win 8.1 OS and 2 x 3TB Raid 1 drives installed and happy but when I go to device manager I'm showing a Base System Device driver missing - any ideas what it could be?

 

Attaching a screenshot if that helps

 

Thanks

 

 

20150520_195826.jpg

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Its these two drivers

 

HP ProLiant iLO 4 Management Controller (CHIF)
HP ProLiant iLO 4 Management Controller (CORE)

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

hang on i have them 2 secs


I extracted them from the bloated hp installer a few months ago

 

unrar it and point device manager to the folder

it will install one of the drivers

then pickup another device do that same for that

 

http://pc.cd/WLe7

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

For future reference Windows 2012 r2 drivers work on windows 8.1 fine..

 

these where pulled from the 2012 r2 package

 

e.g. use the 2012 r2 display drivers for windows 8.1 etc..

 

apart from nic drivers get them from broadcom

the broadcom ones are ndis 6.4

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...