Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)

Need help with Anywhere Access and VPN not working


Recommended Posts

  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • rhbkweb

    42

  • ikon

    33

  • jmwills

    31

  • Poppapete

    1

Top Posters In This Topic

Let's visit the server IP again. Can you post the IP address that the router is forwarding to and the result of an IPCONFIG done on the server?

Link to post
Share on other sites

Hi ikon and jmwills,

 

Sorry for the delay on my responde but i had to leave the house for some hours. Im now back online. 

 

About the IPonfig results i send you bellow the results of ipconfig made on my server.

 

For your note, the 192.168.0.10 is my server lan ip and 192.168.0.1 is my router ip.

 

------------

 
C:\>ipconfig /all
 
 
Windows IP Configuration
   Host Name . . . . . . . . . . . . : SERVIDORHP
   Primary Dns Suffix  . . . . . . . : MYDOMAIN.local
   Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
   IP Routing Enabled. . . . . . . . : Yes
   WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
   DNS Suffix Search List. . . . . . : MYDOMAIN.local
 
Ethernet adapter Ethernet:
   Connection-specific DNS Suffix  . :
   Description . . . . . . . . . . . : Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet
   Physical Address. . . . . . . . . : 3C-D9-2B-0A-FE-XX
   DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
   Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
   Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::155a:97c0:6050:9907%12(Preferred)
   IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.0.10(Preferred)
   Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
   Lease Obtained. . . . . . . . . . : 16 de dezembro de 2014 02:25:00
   Lease Expires . . . . . . . . . . : 22 de janeiro de 2151 15:39:05
   Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1
   DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1
   DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 305977643
   DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-1C-14-F6-A6-3C-D9-2B-0A-FE-63
   DNS Servers . . . . . . . . . . . : ::1
                                       127.0.0.1
   NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled
Tunnel adapter isatap.{2649FD0B-744C-4EAC-9885-E0CAC47E05BE}:
   Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
   Connection-specific DNS Suffix  . :
   Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
   Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
   DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
   Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
 
C:\>

------------

 

So do you see anything wrong?

Edited by rhbkweb
Link to post
Share on other sites

I notice that DHCP is enabled on the server. Is 192.168.0.10 set as a Reserved Address in the DHCP server?

 

The Port Forwards in the router are set to forward ports 80 & 443 to 192.168.0.10?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...