Sign in to follow this  
Followers 0
euphos

Change Credentials used in Remote Web Access

15 posts in this topic

Are all of the Windows 7 machines the same version?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry....Maybe I stated that a little confusing. I have 7 client PC's and my WHS 2011 server.  1 client running Win 7 Utimate (credentials work), and 5 running Win 8.1 Pro (3 of those with Media Center, the two that don't are the ones I'm having problems with the credentials), and the last one (a tablet) running Win 8.1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

8.1 Pro?  I've never seen or read about anyone successfully backing up a tablet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep Windows 8.1 Professional.  All PC's are running x64 versions, except the tablet is running 32 bit.  The tablet has yet to get backed up successfully.  Still working on that.

 

2014-11-06 08_30_54-Windows Home Server 2011 - Computers.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm going to have to revisit tablet backup. I know I was able to back up my Surface Pro without issue, provided the Hotfix was applied to my WHS2011. I seem to recall I had some issues trying to do a Restore, but I can't recall if I got them resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0