Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
Rod at home

Having problems using VPN a second time

Recommended Posts

Rod at home

Well, I've love to share with you a screen capture of the problem, but unfortunately I cannot find any way to upload an image to this website/forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ikon

I'd love to share the URL with you, but this forum's software will NOT under any circumstances at all, let me copy and paste anything onto this window, a popup related to this window, or anything else like that. Trust me, it's there.)  The Edit button doesn't exist. The Delete button doesn't exist. All it does is says I can't do anything with it, period. I'll try to do a screen capture so you can see what I'm dealing with.

 

Are you by any chance using Internet Explorer? If so, copy and paste does not work with this forum software. Firefox does work though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rod at home

You're correct, ikon, I am using IE. So the forum's software doesn't work with IE, but does work with Firefox. Picky, isn't it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ikon

I have found the forum software to give varied results after almost every update. I can almost identify all the times it has been updated just by the oddities I have run into when posting.

 

BTW, previous versions of the software did work with IE.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rod at home

HA! HA! HA! That's funny, ikon! OK, my preferred web browser is IE, but if it doesn't work in this forum I'll use Firefox. Know knows, future versions might not work with Firefox, then you'd have to try IE or Chrome. Ah well...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...