Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)

Gen8 B120i Driver Issues & S2012 backup failure


Joe_Miner
 Share

Recommended Posts

in the Gen8 Kernal_Security_Check_Failure I was seeing with my attempted installation of S2012R2 it seemed like the procedures/files at:

 

http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx%2F4AA4-7658ENW.pdf?jumpid=ba_r329_hhoaffiliate&aid=38293&pbid=TnL5HPStwNw&aoid=35252&siteid=TnL5HPStwNw-5tnMEpHB1P.49mdDrGB2fQ&jumpid=ba_r329_hhoaffiliate&aid=38293&pbid=TnL5HPStwNw&aoid=35252&siteid=TnL5HPStwNw-VmWR97fhIOtO01m4b9fDZw

 

ftp://ftp.hp.com/pub/softlib2/software1/supportpack-generic/p1235385378/v89111

 

should fix the situation.

 

and this is a good reference http://www.em-soft.si/myblog/elvis/?p=394  

 

Besides the Kernal_Security_Check_Failure I was seeing a failure of the Server Backup to complete Successfully.

 

gallery_1229_67_49860.jpggallery_1229_67_2541.jpg

 

In order to use Server Backup (I need it for some of the testing I want to do) I blew away the S2012R2 and installed S2012

 

With S2012 I no longer go the Kernal_... issue but my Server Backup would fail like it had in S2012R2

 

So I applied the CP020926 since the problem smells like a driver issue with the B120i

 

the Server Backup still fails:

gallery_1229_67_35016.jpg

 

So, apparently there are still driver issues with the B120i and Server 2012....................

Edited by Joe_Miner
Link to comment
Share on other sites

Looking more at the performance of the B120i...................

 

My RAID0 OS Drive created in B120i had the following performance in S2012R2 which was very similar to what I am seeing now in S2012

 

gallery_1229_67_58986.jpg

 

Which is noticably worse that what I saw with a HW RAID0 for my OS Drive on a N40L (also with two VR's but on SATA II ports) -- a SW RAID0 on the N40L under WHS2011 also provided better performance than the B120i (with it's two SATA III ports used in the RAID0 on the Gen8)

gallery_1229_67_78979.jpggallery_1229_67_16471.jpg

Link to comment
Share on other sites

Well, it's beginning to look like HP's Intelligent Provisioning is the root cause of my Server Backup Problem http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/7aa15059-646e-4c42-9bc8-bface95e94c9/server-2012-server-backups-the-drive-cannot-find-the-sector-requested?forum=windowsbackup

 

And up to now I was thinking IP was Way Cool (it is fun to watch in action).....................

 

I'll dig some more into this...............

Link to comment
Share on other sites

Well, it's beginning to look like HP's Intelligent Provisioning is the root cause of my Server Backup Problem http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/7aa15059-646e-4c42-9bc8-bface95e94c9/server-2012-server-backups-the-drive-cannot-find-the-sector-requested?forum=windowsbackup

 

And up to now I was thinking IP was Way Cool (it is fun to watch in action).....................

 

I'll dig some more into this...............

 

 

@(#$*%&!)# -- IT WORKED!  I followed the suggestion (in Technet Thread above) to reduce the size of my C: Volume and Backup Now Works great in Server 2012 -- I was having the same issue in Server 2012R2 so I suspect the issue is related :)!!

 

I did a Shrink Volume by 512MB 

gallery_1229_67_15510.jpg

 

And Success -- apparently an HP IP issue.  I am current on IP at 1.5.....................

gallery_1229_67_125237.jpggallery_1229_67_27977.jpg

Edited by Joe_Miner
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...