Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
upsidedowncake

RocketRaid 2720 Flashing Cursor/No Boot (Solved)

Recommended Posts

upsidedowncake

For anyone that has helped me on the litany of other issues I have had, I ran in to one more.  I now have two Rocket RAID 2720SGL's so I can hook up 16 drives if needed.  When both cards were plugged in to my mono, and the RAID array I had all ready set up was in the system, the system wouldn't boot, no BIOS access, nothing.  All that would come up was a flashing cursor.  For once though, I am posting with a solution instead of a problem.  See the link below, all credit goes to the website obviously but hope this helps someone else with this problem.  Worked for me and my system is back up.

 

http://www.ebabble.net/highpoint-motherboards-a-flashing-cursor/

Share this post


Link to post
Share on other sites
ikon

The INT13 issue has come up a number of times in the HSS forums, and there are posts about it. I'm sure about the other setting; don't recall anything about that. Thanks for posting the link.

Share this post


Link to post
Share on other sites
upsidedowncake

No problem.  I actually found a topic in the HSS forums regarding the INT13 when I was looking around for a solution, but the links were broken to the support documents.  Figured I would just start a new thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ikon

Good idea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...