Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)

Unable to load Dashboard


ivanvm
 Share

Recommended Posts

It started about 2-3 weeks ago. I tried loading it from RDP since my server is headless. I also tried from a domain PC using the connector dashboard and then through remote web access.

 

I only had the MS Report and LightsOut Add ins installed I believe, maybe a 3rd I can't recall.

 

Any help would be highly appreciated.

 

Ivan

 

Server: WS2012e, home build, Core2 Quad Q6600, 60GB SSD + 2x1.5 TB for storage (no raid or storage spaces), headless.

Edited by ivanvm
Link to comment
Share on other sites

Have you tried using the IP address to log into instead of the hostname?

 

Thing is, he can't even get the Dashboard to run if he's in an RDP session on the server's desktop. So, even the server itself can't run it :wacko:

Link to comment
Share on other sites

This happened to me when I installed the advanced admin console addin. It said it was made for 2012e. What I did was rdp into the server and go into "add or remove programs" and the add-in was listed there and I uninstalled it. Then when the dashboard launched I removed it from in there as well.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...