Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
Sign in to follow this  
big_BDS

HighPoint RocketRAID 2680 SGL No drives attached

Recommended Posts

kcormier

The detailed description identifies it as a forward breakout cable so you should be good to go.

Share this post


Link to post
Share on other sites
pcdoc

These are the ones I use

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • Giuseppolino87
      By Giuseppolino87
      Hi everyone, today I wanted to install esxi 6.7 to try out the various functions, my question is the following, I have a server where I have installed esxi in an SSD and I have two other 4 tb disks so 8 tb total.  I would like to make sure that when I create a virtual machine in this case I will install the various virtual machines in the SSD and use the two disks for data.  So how can I do this?  Thank you very much for those who can help me.
    • E3000
      By E3000
      Looking for a quick answer here from someone in the know...
       
      I upgraded some of the internals of my Gen8 server and at the same time I did a BIOS reset as I had forgotten the password that I had set years ago. When booting back up the upgraded hardware was detected and fine but I received Error 1784 - Drive Array - Logical Drive Failure. I believe this is due to a setting change in the BIOS and not anything hardware related. I have gone into IP/SSA and see the array needs to be rebuilt. I had all drives configured as single RAID0. It says all data will be lost if I reconfigure this but I remember reading somewhere on here that the data will be fine if I reconfigure as RAID0.
       
      I do have a backup of course, but it’s not a high availability mirror and will take some time to get back the way I had it, so just want to know if it’s safe to reconfigure the RAID0 without erasing the drives. I have tried pulling the drives out and connecting them to another PC and they are fine. Can anyone tell me which options to choose to get these back to normal and remove the flashing red light?
       
      Thanks 😶
    • Mark Belanger
      By Mark Belanger
      Greetings,
       
      I'm new to the HPMSG8 world and so far I'm loving it. I have a stock Xeon with 16G of aftermarket memory with iLO patched to 2.70. Next up is adding a RAID card, so I can put my boot SSD on the onboard RAID. I picked up a LSI SAS9211-8i on Amazon, but am struggling to flash it to IT mode on the MicroServer. Is this even possible? Unfortunately, the only other system I have with PCI slots is 32-bit.
       
      Any pointers would be greatly appreciated.
       
       
      -MB
    • TakiBot
      By TakiBot
      I've got my hands on a HP N40L.
      Can i use raid 1+0 on my 4 2TB WD RED or only 1 and 0.
      Thanks for the help.
    • arefiev.dm
      By arefiev.dm
      Hello! I put P222 on my Gen8 server, but I can not use RAID6. Can someone share the key?


×
×
  • Create New...