Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)

Image search for n40l


Dave
 Share

Recommended Posts

I did a quick Google image search for "n40l" and found an interesting result. If you see what I saw it's Screen Shot 2012-03-01 at 9.14.21 PM.png

NSFW !

Link to comment
Share on other sites

that's what I saw.

 

But I did get directly to the HP N40L build forum from google.ca. Mind you, I didn't see any links to homeservershow.com until page 4 of 5 :(

Link to comment
Share on other sites

That's too bad. More traffic here and we will get a little more google love.

 

Nice looking lass eh? ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Similar Content

    • ZZzzGeorge
      By ZZzzGeorge
      I have a HP MicroServer N40L:
       
      Windows 7 in 120G SSD as boot drive;
      TWO identical 4TB disks with hardware RAID 1 set up;
      Only ONE 4TB disk can be seen in Windows 7.
       
      It's been working perfectly for almost 8 yrs.
       
      Recently i upgraded to Windows 10 and then strange things happened:
      1. Two 4TB disks cannot be recoganised in Win10, i have to treat them like a new disk, to re-format them, which is strange, but it's ok luckily i backed up everything;
       

       
      2. After re-formated them and RAID 1 set up again, TWO 4TB disks appears in Windows 10. Isn't one supposed to be hidden?!
       
      It seems like N40L Raid 1 is not working on Windows 10? Do I need a new raid driver? but i couldn't find one.
       
      Is anyone using N40L with Win10 and hardware Raid 1? Please help!
      Thanks
×
×
  • Create New...