Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
Shoop

"Computer Monitoring error"

Recommended Posts

Shoop

Thanks for the help. I will probably leave it like this for now. The messages don't bother me to much right now to go through uninstalling it. Hopefully, they will patch this issue soon.

 

Anyone know where I can report this issue? The link paulnj posted above is not working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ikon

My main desktop computer prompted me to reboot last night, and there was a message from Launchpad to reboot in order to incorporate Connector updates. After reboot, Launchpad showed invalid alerts for my computer.

 

I guess I've finally been bitten too : :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmwills

Welcome ot the club....

Share this post


Link to post
Share on other sites
ikon

Well, I just got home and checked my Launchpad and HSS - both show all green, with no alerts pending. Hmmmmmm

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kman

It's funny I have been getting this on and off for the last few days and as I also had some other problems thought that was the reason

 

Guess I will wait till they have a patch for the roll-up

Share this post


Link to post
Share on other sites
geek-accountant

Great, all the PC's in the house just got this today. So now I have to go around to 5 machines, plus 3 VM's and uninstall the new connector and then re-install the old connector? But before I do that, I need to uninstall the Update?

 

WOW, if so many people are getting this error you have to wonder if MS tested this at all. I think this is a plan against me. Make WHS suck so much that stop using it and therefore stop complaining about it. They are so close to achieving this goal!

Share this post


Link to post
Share on other sites
G. WadeTech

I installed the day after the update was available and have not had any issues thus far. It is weird how the error seems to be hit and miss.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ikon

After installing some further updates and rebooting my Launchpad was complaining it needed a reboot. I told it to refresh the alerts and everything went green. Go figure :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites
pcdoc

It seems to be very erratic. It stays green, then you do something and it errors, may or may not go away, but if it does it comes back. Hard to believer this was tested very well at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jmwills

Yes, I can find nothing in the Event Logs on either Client or Server side so it is very hard to track this one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...