Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)

Home Server Status Updates


Recommended Posts

Ignore you? I find that hard to believe. I see your name on posts all over this board.

LOL. doesn't mean anyone pays any attention to them :D

Anyway, I just tried to get a report on backups of my wife's computer. With the connector installed on her computer, but without HSS installed, it reported nothing to my win7 box's HSS. After installing HSS on my wife's computer, and doing a manual backup, it shows an entry for her computer in Baciup Reports on my win7 box, but there is only 1 line and the Status box is empty. The time in the Date/Time box is the backup start time for her computer.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • JerryW

    21

  • ikon

    16

  • JediTim

    4

  • diehard

    4

Top Posters In This Topic

LOL. doesn't mean anyone pays any attention to them :D

 

Anyway, I just tried to get a report on backups of my wife's computer. With the connector installed on her computer, but without HSS installed, it reported nothing to my win7 box's HSS. After installing HSS on my wife's computer, and doing a manual backup, it shows an entry for her computer in Baciup Reports on my win7 box, but there is only 1 line and the Status box is empty. The time in the Date/Time box is the backup start time for her computer.

 

 

My apologies. I thought it was understood that this application would only report if the machines were using HSS. HSS does not pull from the server. Keep in mind, that the MS Launchpad/Connector no longer tells the user about backups. Therefore, I cannot pull from there. Now, I could pull from the server but I have always decided not to add any programming to the server. eeks. Say that 10x!

 

Make sense?

Link to post
Share on other sites

No problem. Honest, it was not a complaint, simply a report of my observations - you know, just in case it was unexpected behaviour :)

Link to post
Share on other sites

No problem. Honest, it was not a complaint, simply a report of my observations - you know, just in case it was unexpected behaviour :)

 

Oh, I know.. Please don't mistake me.. I am glad you are aware and letting me know. I just thought maybe I screwed up and mislead you.

 

Thanks for your help, I am grateful!

Link to post
Share on other sites

Happy to report that both computers with HSS installed are showing up properly in Backup Reports.

 

Ok. I will release it.

 

Thanks for your help!

Link to post
Share on other sites

Jerry, one minor quibble: you seem to be using the US date format hard-coded into the Backup report list. It would be nice if you could follow the date format set in the Control Panel.

Edited by gcoupe
Link to post
Share on other sites

Jerry, one minor quibble: you seem to be using the US date format hard-coded into the Backup report list. It would be nice if you could follow the date format set in the Control Panel.

I missed that; it's a good point.

Link to post
Share on other sites

C'mon Jerry! It took you 26 minutes to implement that change! Slacker! :)

 

Of course I'm joking. Your response times are awesome!!! Thanks.

Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...