Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
Dave

HP TouchPad FireSale Deal Thread

Recommended Posts

jeffla

Shipping was free for the 2 i ordered last night from hp. I chose the 5-7 day option. But I also ordered last night through the student portal which sold out a long while ago.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
awraynor

Yep. This is what I get when I try to check out.

 

 

Microsoft VBScript compilation error '800a03e9'

Out of memory

/LM/W3SVC/600510919/Root/dstore/global.asa, line 0

Share this post


Link to post
Share on other sites
ikon

I suspect HP will only be shipping to US addresses.

Share this post


Link to post
Share on other sites
pcdoc

Not an HP fan but could not resist. Bought 3 of them from Office Depot. They show back ordered but they confirmed my purchase. Let see what happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ikon

LOL. OK, the game is on! Who can find a source that will actually ship?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jam3ohio

I found another link someone posted on fatwallet saying they ordered theirs through the Busniess Section and was able to get the order to submit BUT it took a lot of patience as the HP site is apparently overwhelmed right now.

 

Here's the link:

 

http://shopping1.hp....agAAAEveclKiY4n

 

HP is screwing the customer over on shipping at $21.87 for the cheapest shipping method. Guess you can't complain seeing as how it was $399 though.

 

This link worked. Got the transaction to process, patiently, for the 32GB sizes. Thanks for the link!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ikon

Just for giggles, I tried it. I never completed the buy, but I got a laugh how it sometimes says Price: 599.99, Originally 149.99 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
jam3ohio

Just for giggles, I tried it. I never completed the buy, but I got a laugh how it sometimes says Price: 599.99, Originally 149.99 :)

 

It charged my credit card twice so I now expect an issue with the order. Man, if they had priced these right from the start, not $149 but lower than the ipad, they might have had some success!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ikon

holy smoke! I didn't realize HP is getting completely out of the PC business, not just WebOS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • Mark Belanger
      By Mark Belanger
      Greetings,
       
      I'm new to the HPMSG8 world and so far I'm loving it. I have a stock Xeon with 16G of aftermarket memory with iLO patched to 2.70. Next up is adding a RAID card, so I can put my boot SSD on the onboard RAID. I picked up a LSI SAS9211-8i on Amazon, but am struggling to flash it to IT mode on the MicroServer. Is this even possible? Unfortunately, the only other system I have with PCI slots is 32-bit.
       
      Any pointers would be greatly appreciated.
       
       
      -MB
    • iwilltry
      By iwilltry
      Hi there,
      I hope this topic fits here just right.
      So a few days ago, I moved my Microserver Gen8 to a friend's place and resetted it.
      When we set it up with new disks, the raid-creation in OpenMediaVault (Debian 9.6) failed.
      `smartctl` tests passed just fine though and vendor-tools also didn't report any drive errors.
      What happened?
      - I start the Raid creation via `mdadm` and after a while (random blocks and times), it fails and the second disk seems to fail (e.g. sda and sdb are creating a raid, then sdb gets "kicked out" and reread as e.g. sdd, sometimes even with only a few GB of space instead of 3TB).
      I tried attaching the second disk on ata2 and ata3, but it keeps failing. The one on ata1 works just fine though.
      I tried different disks and vendors, but get the same results.
      There are some errors in `dmesg`, but I don't know what they mean. I pasted them here: https://pastebin.com/raw/XASQJ6cy
      What I did here: I stopped the raid to re-create it, but then didn't do anything for a while and the error still came up.

      Can someone help me with this? (As a wild guess, I'd say that somethings wrong with the SATA connections at least on ata2 and ata3).

      Thanks in advance
    • stoney73
      By stoney73
      Wonder if anyone can point me in the right direction here. Have just replaced the CPU on my gen 8 microserver. Went according to the video above. Upon booting the server up, there is a clicking sound coming from the main board. Regular as clockwork, and the server isn't posting. Any ideas? I've swapped back to the G1610T CPU, but still the same issue. And just make it interesting, I don't have access to a monitor or keyboard.
       
      https://photos.app.goo.gl/zyLJWBZQ4mTQ818o2
    • adih2001
      By adih2001
      Hello! Recently I've been thinking to upgrade the CPU in my HP ProLiant ML10 v2. It currently has a Intel® Pentium® G3240 (I got the model of this server that comes with the Intel® Pentium® G3240) and according to the manual I should be able to upgrade the CPU to a Intel® Xeon® E3-1220v3. Is this true? Do I need to change / get anything else? Thanks.
    • RyanG8
      By RyanG8
      Hi all, Thought I would make a post about a recent project I started as it may be of some use as it's a fairly good base for a home server.
       
      I recently bought a HP Proliant ML350p G8 on eBay for around $350, It had no drives, a very low spec E5-2609 4-core and 8GB of ram.
       
      My first problem with this server was that it was loud, not really rack mount loud but too loud for me in a quiet room. So I thought hey! why not watercool it, so I set out doing research. I removed all three 92mm delta fans and spent an evening working out how to fool the system into thinking it still had them so it would let me boot it and see that all the fans were working, this was done using jumper cables in the hot plug slots; connecting the two black grounds and the single yellow signal pins together in each 5-pin header, there was no documentation on this anywhere that I could find so it was all trial and error, I hope this helps if you are considering watercooling any G8/G9 Proliant server as I imagine its fairly similar.
       
      I also wanted a bit more punch so I had a look around and settled for a E5-2630v2 6-core from eBay for $70
       
      Next was sourcing watercooling for it, I have gone for a single closed loop Corsair H90 $65 and a Asetek 2011 Narrow ILM ring adaptor $8 found HERE to fit the 2011 sockets found on the ML350, these bits are being delivered in the next few days so I will update with photos and results when the H90 is fitted! I might get another 2630v2 if all goes well as it has two 2011 sockets available.
       
      This box will be used as a development environment eventually, probably running Hyper-V but I may throw a graphics card in it before and see how it does in some games just for the fun of it   
       
      Hope this is of interest.
       
      Ryan,
       


×
×
  • Create New...