Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
tangcla

Windows Server 2019 on Gen8 microserver

Recommended Posts

Dave

I know. Just putting it out there. Your cool.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Webdoc
On 12/17/2018 at 11:19 AM, Osozu said:

Hi guys HPE released new drivers for 2019 server for ilo4, remote console is now working again emoji6.png

 

Also matrox driver is updated

Where can i find the matrox driver?

Share this post


Link to post
Share on other sites
schoondoggy
On 12/23/2018 at 4:19 PM, Webdoc said:

Where can i find the matrox driver?

Here is the link from the ML30 Gen9 for the Matrox driver for Server 2016/2019:

https://support.hpe.com/hpsc/swd/public/detail?sp4ts.oid=1008556814&swItemId=MTX_fec352bfc62f4e87b6a609c57d&swEnvOid=4184

When searching for drivers pick a server that is still in production, but has the same components. ML30 Gen9 and MS Gen8 both have iLo4 and the Matrox G200eH.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Webdoc
14 hours ago, schoondoggy said:

Here is the link from the ML30 Gen9 for the Matrox driver for Server 2016/2019:

https://support.hpe.com/hpsc/swd/public/detail?sp4ts.oid=1008556814&swItemId=MTX_fec352bfc62f4e87b6a609c57d&swEnvOid=4184

When searching for drivers pick a server that is still in production, but has the same components. ML30 Gen9 and MS Gen8 both have iLo4 and the Matrox G200eH.

Touch wood this new driver has fixed the graphics problem I was having, so far so good.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tangcla

Apart from iLO4 and Matrox, are there any newer drivers we should be using for the gen8 (pinchable from other models)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Webdoc
On 12/27/2018 at 6:34 AM, schoondoggy said:

Here is the link from the ML30 Gen9 for the Matrox driver for Server 2016/2019:

https://support.hpe.com/hpsc/swd/public/detail?sp4ts.oid=1008556814&swItemId=MTX_fec352bfc62f4e87b6a609c57d&swEnvOid=4184

When searching for drivers pick a server that is still in production, but has the same components. ML30 Gen9 and MS Gen8 both have iLo4 and the Matrox G200eH.

Hi thanks for helping with the Matrox driver all seems fine with that just now, as I have not used Intelligent Provisioning to install the OS are you able to help with the driver for the CD drive?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Webdoc
52 minutes ago, Webdoc said:

Hi thanks for helping with the Matrox driver all seems fine with that just now, as I have not used Intelligent Provisioning to install the OS are you able to help with the driver for the CD drive?

 

Thanks

Edit - Have enabled VID and see 6 folders but not sure which one I need.

Share this post


Link to post
Share on other sites
schoondoggy

Is the CD connected to the internal SATA port? Do you have the B120i enabled?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×