Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)

Microserver G8 driving me nuts with Network cards


Drifting
 Share

Recommended Posts

Hi

can someone please help with this, it is driving me insane.

I have read through the forums gleaning what I could on the problems with none detected cards. So far Esxi 6.7 will not work with the internal net cards. However some have used 6.5. So duly went to the HP image site and downloaded 6.5 U2, now this one mentioned G9 servers? And could not find any reference other than the matrix telling me it should be compatible. Installed from this ISO, you guessed it, no internal network cards. Am I using the wrong image? Could not find one specific to the G8.

 

Any help really welcome.

 

Best wishes Paul

Link to comment
Share on other sites

Sighs, sorry.....

 

Would you believe that the internal network interfaces failed! Just tried to install another OS that used to work. Why me?

 

Paul.

Link to comment
Share on other sites

What NIC's have you tried? Are you referring to the internal NIC's? Have you updated to the latest firmware and BIOS?

Link to comment
Share on other sites

Hi, thanks for the reply.

 

Funnily enough, that is exactly what I did, updated the firmware and for some reason it disabled the two internal nic. Could not re-enable them either. Only way to resolve it was to wipe the cmos to default and reboot.

 

Best wishes Paul

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...