Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • in2thepit
      By in2thepit
      Hi Folks,
       
      I am hoping that you can help with an issue I am having with my new HP Microserver Gen 10. Apologies if I am posting in the wrong place. 
      The microserver CPU is constantly running at 100%. It occasionally dips but normally is maxed out. I have build the server from new using Samsung SSD drives in a Raid 1 configuration initially. I have also tried the following.
       
      1. Single SSD with windows 10 Pro
      2. Single SDD with Server 2016
      3. Raid 1 with Server 2016.
      4. Single SATA with Windows 10 pro.
       
      I have updated the firmware. I have downloaded all the latest drivers from HP's portal.
       
      I have tried to get support from HP but they are providing one excuse after another to explain why they cant support the server. Currently the server is about a month or so old.
       
      HP Support responses..
       
      1. Windows 10 isn't supported.. ( Despite having windows 10 drivers for this server on their portal)
      2. SSD drives are not supported
      3. SATA drives are not supported unless they have HP branding. ( The Gen 10 is being sold on Amazon with Western Digital drives included)
       
      We have tried killing of several services in Windows 10 as per articles that we have found online. We have set the Virtual Memory to refresh on reboot.
       
      None of the above have achieved anything. 
       
      As a result of the CPU running constantly at 100% the system is unbearably slow and cant be used to run even the most basic of tasks.
       
      It looks like we have been left holding an expensive tin box.
       
      I have attached a screen dump showing the CPU utilization. 
       
      Any help or advice at this point would be greatly appreciated.
       
      Kind Regards
      Carl
       
       

    • Laris
      By Laris
      Hi all,
       
      Now I share my extreamly mod for your reference
       



    • stoney73
      By stoney73
      Wonder if anyone can point me in the right direction here. Have just replaced the CPU on my gen 8 microserver. Went according to the video above. Upon booting the server up, there is a clicking sound coming from the main board. Regular as clockwork, and the server isn't posting. Any ideas? I've swapped back to the G1610T CPU, but still the same issue. And just make it interesting, I don't have access to a monitor or keyboard.
       
      https://photos.app.goo.gl/zyLJWBZQ4mTQ818o2
    • adih2001
      By adih2001
      Hello! Recently I've been thinking to upgrade the CPU in my HP ProLiant ML10 v2. It currently has a Intel® Pentium® G3240 (I got the model of this server that comes with the Intel® Pentium® G3240) and according to the manual I should be able to upgrade the CPU to a Intel® Xeon® E3-1220v3. Is this true? Do I need to change / get anything else? Thanks.


×