Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
Joe_Miner

Components & Specs of the Gen10 MicroServer BETA Unit Tested

Recommended Posts

schoondoggy
On 7/16/2017 at 5:17 PM, Shonk said:

thanks

Sent you a PM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • Gulftown
      By Gulftown
      As I have decided to make some improvements on my afermarket fan controller I am trying to try implementing thermal control or mobo PWM control of additional fans, but before that I'm in a great need to inderstand how much fan count the controller should be ready to support. As this forum doesn't support polls I have nothing to do but ask you to reply on this topic.
       
      What I would be thankful to know:
      1. How many fans have you installed in your Microserver.
      2. What fans do you use (size, 3/4-pin connector) and where are they located, also what are they cooling.
      3. What way do you power these fans?
       
      Thank you in advance for your feedback!
    • kavejo
      By kavejo
      Hi,
       
      I’m looking for the latest Proliant SPP for Gen. 8 servers. 
       
      I’ve got a MicroServer, a DL360e and a DL380e which I’d love to update.
       
      Has anyone got the latest SPP that wouldn’t mind sharing?
       
      Thank you!
    • Sokoban
      By Sokoban
      Hi 
      My HP Proliant Microserver Gen 8 won't install HP Tools when I have running HP Smart Update Manager. 
      even when I have trying to install via Intelligent Provising, Windows Server 2019.
       
      Se image below 🙂 That's I missing.. ;-(
       

    • Karazzi
      By Karazzi
      Hi everyone.
       
      New to this forum.
      I have a gen8 microserver running at home, where I have installed an SSD in the ODD sata slot. On the SSD I have installed Ubuntu Server 18.04.
      I have then created a logical volume witht the raid controller and can then boot to the SSD. So far so good.
      My problem emerges when I reboot the system. The logical volume disapears and it gives the error: "boot logical drive is configured but is missing or offline".
      I then have to go into the utility and reconfigure the logical volume. Kind of annoying, when trying to run a headless setup.
       


×
×
  • Create New...