Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • Himaro
      By Himaro
      So I'm trying to replace my ageing HP Proliant Microserver N54L. It's used as a general dogs body server, running Blue Iris, Plex and as my NAS server.
      I'm on a pretty tight budget but the poor server is always at 90% + CPU because of the CCTV and I'm looking at adding a second camera soon.
      Is there such a thing as a reasonably priced ECC home server build?
      My MVP is 8GB ECC memory, with 4 threads on the CPU. 
      I'd prefer a small form factor but that's like gold dust unless you throw a lot of $$££€€ at it. I've got to get this past my partner you see 😅
      Any ideas? I'm not loyal to any particular brand, so long as it works.
    • Orion
      By Orion
      I am building a Ryzen machine. Using the new Ryzen 7. What is the best ram to use. Obviously ddr4. And recommendations on brand and size
    • 50pence
      By 50pence
      Apologies if posted before but a weird one I’m hoping someone can help me figure out (probably bought the wrong ram! 😒)
       
      Stock Gen8 with Celeron G1610T CPU & 4GB RAM (
      Upgraded to
      e3-1256L v2 with 65w HP Heatsink
      Offtek 16GB (2 x8GB) DDR3 1600MHz 2R x8 ECC 
       
      Offtek ram was bought sometime ago and registered fine in bios with the celeron.
       
      Since upgrade of cpu & heatsink - the RAM slot closest to heatsink just doesn’t want to work. Tried swapping ram modules around. Single slots used. The slot furthest away from heatsink seems to work fine with all ram modules.
       
      See pictures of failures and ram used. 
       
      The bios jut seems to loop around at 30% when Any ideas??



       
    • juan3211
      By juan3211
      HI, I have purchased a GEN 10 microserver (version CPU AMD Opteron X3216 / 1.6 GHz with 8 Gb RAM). 
       
      I have installed Server 2016 Standard (two hard disk: 2Tb and 4Tb RED) but I have a problem with memory.
       
      In windows server it says: 8 Gb RAM (6,96 GB available). 
       
      I have:
      install video driver from HP web page uninstall it and leave the basic default driver check all BIOS option to search for a option for the shared video card memory.  (I haven't found anything)  
      So no luck.
       
      Does any body knows how to increase the available RAM ?
       
      Regards,
       
       


×
×
  • Create New...