Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)

ESXi 6.5 B120i (hpvsa) HP Microserver Gen8 Low performance


migueltg
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, mcgrog said:

fed it into one of my gen8's through ilo, fired up a vm and got these results from a speed test in the vm with its osd vmdk on an evo 850

*in the odd sata II bay

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Hi,
having the same issue running
 

* HP Microserver Gen8
* HPE Customized Image ESXi 6.5.0 Update 2 version 650.U2.9.6.8 released on September 2018 and based on ESXi 6.5.0 Update 2 Vmkernel Release Build 9298722.
* all Storage on HP Raid


Following procedure...

- Uninstalled the hpvsa 5.5.0-102
- Installed the hpvsa 5.5.0-88
(- DID NOT esxcli system module set –enabled=false –module=vmw_ahci )
- Rebooted
 

...ended up in:

Boot failed with error "Two filesystems with the same UUID have been detected. Make sure you do not have two ESXi installations"
After overriding this issue, i was glad that the system booted again, but all changes seem somehow reverted (Driver Verison: hpvsa 5.5.0-102)


Did anyone test Driver Downgrade on HPE Customized Image ESXi 6.5.0 Update 2 ?
Do you think disabling module=vmw_ahci should solve my problem and is worth a try ?


mcgrog: Do you think the performance issue should not be present in HPE-ESXi-6.5.0-Update2 any more?


Thanks for your sugestions,
Manfred

Edited by Manfred
mistyping and 3rd question
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...