Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
migueltg

ESXi 6.5 B120i (hpvsa) HP Microserver Gen8 Low performance

Recommended Posts

Trig0r

If its the file

VMware-ESXi-6.5.0-5310538-HPE-650.10.1.0.47-Jul2017.iso

then I have a copy here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vadson

Yes, this one, but how can I download it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trig0r

I'll host it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vadson

Thank you very much :-)
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
qemi

HI guys, 

 

I also have this image that I download one month but anybody knows why it was deleted from Vmware servers? 

 

Could be that 6.5 U1 contains already the needed drivers to make work the B120i?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trig0r

No idea, glad I grabbed it now, also got some of the older stuff.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Raiden
10 hours ago, qemi said:

HI guys, 

 

I also have this image that I download one month but anybody knows why it was deleted from Vmware servers? 

 

Could be that 6.5 U1 contains already the needed drivers to make work the B120i?

 

What I got on my VMWare My Downloads page:

 

"Note: This image has been removed due to a critical issues which will be fixed and the new images will be re-uploaded by 06-Oct-2017."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trig0r

I didnt get that, I just got that it was no longer available when I tried, still, I have the file from before it was removed if anyone wants it, failing that I'll grab the new one once its released.

Share this post


Link to post
Share on other sites
qemi
On 9/29/2017 at 11:51 PM, Trig0r said:

I didnt get that, I just got that it was no longer available when I tried, still, I have the file from before it was removed if anyone wants it, failing that I'll grab the new one once its released.

 

Actually that message was displayed exactly two days ago. If you check now, you can see the message Raiden was saying.

 

Note: This image has been removed due to a critical issues which will be fixed and the new images will be re-uploaded by 06-Oct-2017.

 

Indeed I believe there are good news and next Custom ISO will fixed problems described before.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • Gulftown
      By Gulftown
      As I have decided to make some improvements on my afermarket fan controller I am trying to try implementing thermal control or mobo PWM control of additional fans, but before that I'm in a great need to inderstand how much fan count the controller should be ready to support. As this forum doesn't support polls I have nothing to do but ask you to reply on this topic.
       
      What I would be thankful to know:
      1. How many fans have you installed in your Microserver.
      2. What fans do you use (size, 3/4-pin connector) and where are they located, also what are they cooling.
      3. What way do you power these fans?
       
      Thank you in advance for your feedback!
    • Sokoban
      By Sokoban
      Hi 
      My HP Proliant Microserver Gen 8 won't install HP Tools when I have running HP Smart Update Manager. 
      even when I have trying to install via Intelligent Provising, Windows Server 2019.
       
      Se image below 🙂 That's I missing.. ;-(
       

    • Karazzi
      By Karazzi
      Hi everyone.
       
      New to this forum.
      I have a gen8 microserver running at home, where I have installed an SSD in the ODD sata slot. On the SSD I have installed Ubuntu Server 18.04.
      I have then created a logical volume witht the raid controller and can then boot to the SSD. So far so good.
      My problem emerges when I reboot the system. The logical volume disapears and it gives the error: "boot logical drive is configured but is missing or offline".
      I then have to go into the utility and reconfigure the logical volume. Kind of annoying, when trying to run a headless setup.
       


×
×
  • Create New...