Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)

Sophos XG V16 released


pcdoc
 Share

Recommended Posts

Does v16 support tunnels? I have two tunnels now, and it would be a bummer if that isn't supported.

 

Sorry about the delay in responding.  I assume you are talking about VPN tunnels?  If so then yes it does support it though I not sure how you are getting two.

Link to comment
Share on other sites

Sorry about the delay in responding. I assume you are talking about VPN tunnels? If so then yes it does support it though I not sure how you are getting two.

Decided to install it on my Gen8. Couldn't get it to boot, so I decided to just go back to PFSENSE.
Link to comment
Share on other sites

Installed this to replace UTM 9.4 and couldn't get it to connect through ppoe - it said it had connected at 100 half duplex but no internet. Seems slow as well.

 

I assume you did a clean install?  What kind of hardware was this on.

Link to comment
Share on other sites

I assume you did a clean install?  What kind of hardware was this on.

The same hardware the UTM ran on - a Gigabyte 1037u board. Clean install on new disk. Of course I haven't checked if it's at all suitable for the new version ;).

Link to comment
Share on other sites

The same hardware the UTM ran on - a Gigabyte 1037u board. Clean install on new disk. Of course I haven't checked if it's at all suitable for the new version ;).

 

That is bizarre.  I am sure the hardware is compatible.  Let us know if you try again.  We need a few more people to give it a test drive.  So far I am truly loving it.

Link to comment
Share on other sites

We need a few more people to give it a test drive.  So far I am truly loving it.

yes please, I am gunshy at the moment and the  more we can hear here the better!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

We need a few more people to give it a test drive.  

 

 

I spun it up quickly in a VM and it looks quite nice.

 

Planning to try it properly as soon as i get a moment - just need to work out why the WAN vSwitch is causing the cable modem to lock onto another MAC rather than the first VM DHCP request...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...