Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
Sign in to follow this  
BJWTech

2 X PSU's - N36l & N40l

Recommended Posts

BJWTech

I have the OEM PSU for my 2 G7 Microservers. One is a N36l and the other is a N40l. About one year ago I replaced the 40MM Fan on both with a lower noise Sunon fan. They were pulled whilst working.

 

I will charge $20 for each plus shipping.

 

Let me know If you are interested!

 

Brian

 

Edit: Typo....

Edited by BJWTech

Share this post


Link to post
Share on other sites
BJWTech

I still have these if anyone needs one or wants a backup....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • Gulftown
      By Gulftown
      As I have decided to make some improvements on my afermarket fan controller I am trying to try implementing thermal control or mobo PWM control of additional fans, but before that I'm in a great need to inderstand how much fan count the controller should be ready to support. As this forum doesn't support polls I have nothing to do but ask you to reply on this topic.
       
      What I would be thankful to know:
      1. How many fans have you installed in your Microserver.
      2. What fans do you use (size, 3/4-pin connector) and where are they located, also what are they cooling.
      3. What way do you power these fans?
       
      Thank you in advance for your feedback!
    • Sokoban
      By Sokoban
      Hi 
      My HP Proliant Microserver Gen 8 won't install HP Tools when I have running HP Smart Update Manager. 
      even when I have trying to install via Intelligent Provising, Windows Server 2019.
       
      Se image below 🙂 That's I missing.. ;-(
       

    • Karazzi
      By Karazzi
      Hi everyone.
       
      New to this forum.
      I have a gen8 microserver running at home, where I have installed an SSD in the ODD sata slot. On the SSD I have installed Ubuntu Server 18.04.
      I have then created a logical volume witht the raid controller and can then boot to the SSD. So far so good.
      My problem emerges when I reboot the system. The logical volume disapears and it gives the error: "boot logical drive is configured but is missing or offline".
      I then have to go into the utility and reconfigure the logical volume. Kind of annoying, when trying to run a headless setup.
       
    • Mark Belanger
      By Mark Belanger
      Greetings,
       
      I'm new to the HPMSG8 world and so far I'm loving it. I have a stock Xeon with 16G of aftermarket memory with iLO patched to 2.70. Next up is adding a RAID card, so I can put my boot SSD on the onboard RAID. I picked up a LSI SAS9211-8i on Amazon, but am struggling to flash it to IT mode on the MicroServer. Is this even possible? Unfortunately, the only other system I have with PCI slots is 32-bit.
       
      Any pointers would be greatly appreciated.
       
       
      -MB
    • npapanik
      By npapanik
      FYI, I have just installed Windows Server 2019 Standard (Desktop Experience) using the latest (WS2016) HP AMD chipset & VGA driver. Everything is recognised in Device Manager and stable.


×
×
  • Create New...