Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)

Adding the Hyper-V Role to a server


Trig0r
 Share

Recommended Posts

To be honest, all of my VMs are up and running at any given time. ALL of them.  So they're all "online" when I set a backup. 

 

Also, to make sure, the online/offline value is set based on the active status of the VM when you set it up.

 

 

But then again, I suspect that my VMs are playing nice because my file server is shitting itself....

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Drashna Jaelre

    6

  • jmwills

    10

  • Jason

    9

  • Trig0r

    2

All of mine are "running" as well. Just the Win10 VM is showing as "Offline" by the backup Utility.

Ok. Same issue here. Appears that Offline designation was causing Hyper-V event errors. In fact, showed fatal errors when that VM was trying to backup while running.

Link to comment
Share on other sites

I thought initially that it might be becasue I had 10GB NICS assigned to those Desktop VM's and the Server's but the servers reported as online.  Added another 1GB NIC to the mix but still no change.  I'm not sweating it, the backup ran just fine.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...