Jump to content
RESET Forums (homeservershow.com)
Deepthought

Windows 10 anniversary update and the connector

Recommended Posts

Deepthought

For the 1903 in my environment, I uninstalled the connector from each client, then re-attached them to the server to get it all working again.

 

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites
zeus163

Thanks everyone. It appears I'm back up and going after my recent update to 1903.

Share this post


Link to post
Share on other sites
RobWu

One could indeed export the registry strings after installation of the connector, and keep them for any update shenanigans that might happen after a new Win10 update ;)
As far as I can tell the connector is still installed after a Win10 update, but it's the registry that is somehow messed up in most cases.

I did that for the IP/DNS settings, as Windows was resetting these all the time. Now I'm just running a task on start to keep them 'locked'.
Might be crude, but it works ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jason

Thanks for posting this.  I go crazy after each Windows 10 update with uninstalling the connector, adding skip domain join reg entry and reinstalling.  However on each Win 10 client, I am using the file: Windows10.0-KB2790621-x64.msu which I had managed to save a while ago (it's no longer available for download).  I've never had success with a win 10 client and downloading the installer from the http://server/connect page.

 

Is that the file you all are using to reinstall the connector on your Win 10 client machines?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...