Jump to content
Joe_Miner

RAM for ML10v2

Recommended Posts

Joe_Miner

Where are folks getting their RAM for their ML10v2?

 

Any deals out there?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Joe_Miner
Joe_Miner

 

Thanks Schoondoggy!

 

FYI, for others looking at this thread --> The Kingston ValueRAM KVR16E11K4/32 is also at Newegg's regular Site: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820239371&Tpk=N82E16820239371

 

TigerDirect's Site: http://biz.tigerdirect.com/product/itemKey/100104288 

 

and Amazon's Site: http://www.amazon.com/Kingston-Technology-Workstation-KVR16E11K4-32/dp/B008LMO1DG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1448491942&sr=8-1&keywords=kvr16e11k4%2F32  

 

I've been watching the prices at all 4 -- will let you know how it goes..............

Share this post


Link to post
Share on other sites
HellDiverUK

I'm running these, no problems.  4 DIMMs, 32GB total.

 

Kingston KVR16E11/8
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Joe_Miner

 

I'm running these, no problems.  4 DIMMs, 32GB total.

 

Kingston KVR16E11/8

 

 

Thanks +1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Joe_Miner

I upgraded to 32GB of RAM using the Value RAM KVR16E11K4/32 -- Thank Schoondoggy!!  It works!!

 

I used: Kingston 32GB (4x8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM ECC Unbuffered DDR3 1600 Server Memory w/TS Model KVR16E11K4/32 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820239371&Tpk=N82E16820239371

 

I wrote a blog about adding my RAM with Pictures and Video Setting Up My HP ProLiant ML10v2 for the first time, Part 4: UpGrade My RAM to 32GB http://homeservershow.com/setting-up-my-my-ram-to-32gb.html 

Edited by Joe_Miner
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
LoneWolf

I'm (for sure) reusing one kit of 2 x 8GB 1.35v Crucial DIMMS that was in my TS140.  CT2KIT102472BD160B.

 

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148770

 

I have one other 2 x 8GB kit of Kingston sticks used for my Microserver Gen8.  However, these aren't low voltage, and may be a different speed.  I have to decide whether those are still acceptable, or whether to pair them with one of my outgoing servers, and buy another pair of Crucials in a month or two.

Edited by LoneWolf

Share this post


Link to post
Share on other sites
ToyCeli22

Just got my ML10v2 and tried to reuse the ram from my microserver but it set the ML into an infinite loop.

 

KTH-PL316E/8G did not work for me in the ML.  Works just fine in my microserver.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now




×